28 Şubat 2011 Pazartesi

KEYİFLİ BİR PAZAR:)

  Çok güzel bir pazar günüydü. Dostlarla içilen sıcacık çaylar, kahveler, yanında da bol sohbet (çocukların izin verdiği sürede tabi:)
Çok arkadaşım, dostum yoktur benim. Herkesi öyle kolay hayatıma alıp birşeylerimi paylaşamam. Hele evim, çoğumuzun olduğu gibi, evim özeldir, kutsaldır. Sadece dostlarım gelir, ailemi tanır. Yaklaşık 1 yıldır sanal dünyadan arkadaşlarım var. Yüzyüze görüşmediğim, seslerini duymadığım, yanlızca ekrandaki yazılardan birbirimizi tanıdığımız..... Dün onlardan 3 aile evime davetliydi. Hiç tereddüt etmeden, yazılarında bile o samimiyeti, sıcaklığı hissettiğim 3 aile.
İlk önce Sevgili Seda, eşi Hasan bey ve yakışıklı oğluşları Kerem geldi. Üstelik Seda'nın evi bizim eve uzak olduğundan, en son gelebiliriz dedikleri halde, ilk onlar geldi:)
 Kısa süre sonra deli-dolu Ferda, eşi Cüneyt bey ve cilveli kızları Naz:) Naz'ın bıcır bıcır sesi sokakta yankılanıyordu ''bişş geyydiiikkk'':)))))))
En son, assolistimiz Hülya, eşi Hakan bey, ve asil mi asil Öykücük.... Ferda ve Seda'yla daha önce tanışmıştık ama Hülya'yla ilk kez yüzyüze karşılaşacaktık. Ferda camdan görmüş, ''Geldiler'' dedi. Kapıyı açtım, karşımda 40 yıldır tanıdığım bir arkadaşım varmış gibi:) Hülyada da aynı tepki:) İşin ilginci, Ferda ve Seda'yla da ilk karşılaşmamızda daha önceden tanışıyor gibiydik:) Öykü kuzusu yolda uyuyakalmış, onu Zeynep Duru'nun yatağına yatırıp, geçtik kahvaltı masasına. Ve gelsin çaylar, başlasın muhabbet.............
Yedik, içtik, güldük, eğlendik. Dostlarımızı ağırlamaktan çok büyük keyif aldık eşim ve ben. Tabiki kızımız da:) Her ne kadar önceleri Naz'la oyuncak kavgasına girse de, en son çamaşır sepetini güle oynaya beraber taşıdıklarını gördüm:) Herkes gittikten sonra uzun süre camın önünde ''Naşş, Öytüü, abii'' diye diye bekledi, belki geri dönerler diye:) Kısacası biz ailece, süper bir pazar günü geçirdik. Gelen büütün dostlarımıza çok teşekkürler, ayağınıza sağlık...
NOT: Ferda'nın kocası hayatta yaşlanmaz, Ferda gibi eşi olunca insanın:) Seda ve Hülya, ağır abla olarak, Ferda ve beni dengelediler:) Hepsinin eşleri de çok beyefendi, tam bir aile babası gibiydi. Bebelerse tam yemelik tabikiiiiiii:)))))))))

6 yorum:

  1. canımsın,harika bir ev sahibi,çok iyi bir eş ve yürekli bir annesin,seni tanıdığım için çok mutluyum ve tabi içimi döküp rahatladığım içinde :)geçirdiğim en güzel ve keyifli hafta sonlarından biriydi Ezgi cim,tekrar çok teşekkür ediyorum,güzel sözlerini haketmeye çalışıcam arkadaşım,eşinin misafirperverliği ve güler yüzü için ayrıca teşekkür ediyorum,Zeynep Durum canım benim,o bir melek,Naz la başlarda anlaşamadılar ama sonradan anlaşıp,çıkışta da Naz ın ditmeyeliiim diye ağlaması hala gözlerimin önünde :)en yakın zamanda tekrarlamak ümidiyle diyorum,öpüldün yüzü güzel,kalbi güzel arkadaşım :)

    YanıtlaSil
  2. Canım benim biz teşekkür ederiz sana her şey için...Öncelikle elbette güzler yüzün için..Ben çok memnun kaldım ve güzel bir Pazar geçirdim yine sayenizde...Eşin sessiz ve sakin ancak ben ve eşimde çok güzel hisler bıraktı. Çok sevecen, aile babası ve güzel bir insan diye konuştuk..Nurturiaya yazmadım henüz burada paylaşayım seninle; gece Öyküyü uyuturken günün özetini geçtim masal gibi..Durdu durdr 'annee duyuu' dedi..:) Duruyu anlatacakmışım ha birde ütüden bahsedecekmişim...Çok hoş..Ben de inşallah bekliyorum...Tekrar tekrar teşekkürler canım sağolasın yorduk seni...Öperim...

    YanıtlaSil
  3. Canlarımmmm, hepinizi çok öpüyorum, en çok da bebelerinizi:) Tekrarlayalım tabi. Daha çiğköfte muhabbetimiz olacak unutmayalım:))))))

    YanıtlaSil
  4. ezgim süper olmuş canım ne güzel eğlenmişsiniz haftasonu bendede misafirler vardı özlemişim kalabalığı öptüm..

    YanıtlaSil
  5. Canım Serapcım, ayrı ayrı eğleniyoruz, yiyoruz içiyoruz. Allah birgün umarım bizi de biraraya getirir.........

    YanıtlaSil
  6. inşallah amin çok istiyorum canım arkadaşım benim...

    YanıtlaSil