3 Şubat 2011 Perşembe

KISKANÇLIK...

Zeynep Duru 4 aydır yarı zamanlı kreşe gidiyor. Kreşimiz yeni açıldığı için ilk öğrencilerindendi. Ancak 2 ay sonra Ayşemmm dediği öğretmenini paylaşmak zorunda kaldı. Çünkü artık kendisinden 1 ay büyük Alex'in de öğretmeniydi Ayşe:) Zamanla Ayşesini Alex'le paylaşmaya alıştı, hatta Alex'e bile, fazlasıyla:)
Ancak dün rutin aramalarımdan birinde, okula yeni öğrencilerin katıldığını, 6 kişi olduklarını söyledi öğretmenimiz. Tabi bizim kız neye uğradığını şaşırmış:) Hangi biriyle başetsem acaba diye düşünüp plan yaptığından eminim:) Şaka bir tarafa, biz Zeynep Duru'yu, yeni arkadaşlar edinsin, paylaşmayı öğrensin diye gönderdik kreşe. Çocuk 14 ay boyunca sadece beni ve babasını görmekten çok sıkılmıştı. Kendi yaş grubundan çocuklarla bir arada olmasını istedik. Çok da faydasını gördük kreşin. Ancak bazen böyle ufak tefek dezavantajları da olmuyor değil:) Normalde eve gelen arkadaşlarını kıskanmaz, herşeyini paylaşır onlarla. Ancak iş öğretmenini paylaşmaya gelince, biraz değişmiş durumlar:)
Bugün durumların düzeldiğini, arkadaşlarına alıştığını söyledi öğretmeni. Çok sevindim tabiki. İnsan bir an tereddüt ediyor, bu kıskançlık kötü sonuçlar doğurur mu, içine kapanır mı, hırçınlaşır mı diye... Neyseki herşey yolunda:) Kızımın yeni arkadaşlarına hoşgeldiniz diyorum buradan.........

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder