11 Şubat 2011 Cuma

Nerden çıktı bu kel oğlan???

Bu aralar evimizde bir keloğlan dolaşıyor. Her yerde, evin her yerinde ama! Yastık, yorgan, battaniye, eşofmanlar, kumbara.... Her şeyin üstünde bu kel oğlanın resmi var. Evet, anladınız; Caillou'dan bahsediyorum:) Bizim kız hastası bu çizgi film kahramanının. Bayramda Diyarbakır'a gittiğimizde kuzeninde görmüştü ilk. Kuzeni Arda 4 yaşında bir erkek çocuk. Dedik ki, kız çocuğunun pek ilgisini çekmez herhalde. Düşündüğümüz gibi, Zeynep Duru pek ilgilenmedi. Tabi o zaman daha 14 aylık olmasının etkisi de var ilgilenmeyişinde. Neyse, döndük Ankara'ya geldik. Bir gün bir oyuncakçıda, dans eden Kaayu (Zeynepçe:) görmüş, onun gibi ayaklarını yere vurup dans ediyor bizim kuzu:) Babasıyla, yılbaşı hediyesi olarak alalım dedik. (Ben yılbaşında almayı unutunca, birkaç gün sonra aldım tabi:) Eve gelip de dans eden Kaayuyu görünce nasıl heyecanlandığını anlatamam:) Sonra çizgi filmini keşfetti, sonra kıyafetler, Kaayu battaniyesi, Kaayu kumbarası derken, evin her yerinde bu ''kel'' oğlan çocuğunu görür olduk:)
Genelde t.v. izlemez, sevmez Zeynep Duru. Ama pc'de ve televizyonda ille de Kaayu açık kalacak, o da sesini duyacak. Yani bu aralar evimizin arka plan şarkısı bu, emir büyük yerden:)
I'm just a kid who's four
Each day I grow some more
I like exploring
I'm Caillou.

So many things to do
Each day is something new
I'll share them with you
I'm Caillou.
My world is turning
Changing each day
With Mommy and Daddy
And finding my way!
Growing up is not so tough
Except when I've had enough
But there's lots of fun stuff
I'm Caillou.
Caillou, Caillou, I'm Caillou...
That's me!

1 yorum:

  1. güzelmiş "kel oğlan" durum bizdede aynı kaa kaa diye dolanıyo evde asya bizde bebeği daha almadık inşallah izmire gittiğimizde bizde bebeklenicez :)

    YanıtlaSil