11 Şubat 2011 Cuma

Hediye almalı da, hepsini vermeli mi??

Hepimiz çocuğumuza hediye almayı severiz. Hele hele, onun gelişimine katkıda bulunacak, onu biraz da olsa oyalayacak bir hediyeyse bu, değilmesin keyfimize:) Biz de Zeynep Duru'ya hediye almayı çok seviyoruz. Çocuk bir de ilk torun, ilk yeğen ise, hediye olayı kendini aşıyor!
Yılbaşından birkaç gün önce, eşimle Zeynep Duru'ya ne hediye alsak diye konuşurken, eşim ''ben kendim seçeceğim hediyeyi. Sen de kendi adına al bir hediye'' dedi. Benim çok düşünmeme gerek yoktu. Zira uzun süredir aklımdaydı, dans eden Caillou almak. Ancak yılbaşı günü telaşesiyle, unuttum hediyeyi:(  Neyseki babası çok güzel bir hediye almış da (saklambaç oynayan jojo)  çocuk hediyesiz kalmadı ailesi tarafından:) Herkes hediyesini verdi, yeni yıla girildi. Ama ben hala bir yeni yıl hediyesi borçluydum kızıma. Birkaç gün sonra, gittim Kaayu'yu aldım, eve geldim. Biraz sonra kapı çaldı ve elinde kcaman bir hediye paketiyle, kargo görevlisi kapıdaydı. Meğer İzmir'den canım arkadaşım Serap ve güzel kızı Asya da Zeynep'e hediye göndermiş:)) Hem de masal anlatan bir bebek. Üstelik kitap hediyesiyle birlikte. Tekrar teşekkür ediyoruz güzel anne-kıza...Böylece oldu mu 2 adet hediye. Derken eşim eve geldi, elinde hediye paketleriyle! Hem de devasa boyutlarda 2 kutu...
Durum böyle olunca, ben dedim ki ''her hafta 1 hediye verelim, sıkılmasın oyuncaklarından'' Eşim de ''birşey olmaz, değişik değişik oynar''dedi, ikna edemedim tabi.Zeynep kreşten gelip de hediyeleri görünce, çıldırdı resmen:) Ama bana kalsa, 1 hafta arayla verirdim hediyelerini. Yanlış mı düşünüyorum??
Not: Aşağıdaki fotoda görülen tüm hediyelerin aynı anda verilmesinden bahsediyorum şikayetimde:) Benim aldığım Kaayuu, Serap ve Asya'mın aldığı bebek, eşimin aldığı masa-sandalye takımı, mikrofon seti, saç bandı ve tokalar..

4 yorum:

  1. ahh canım arkadaşım insan bazen çok almayalım şımarmasın diyor bazende ben böyle şeyler görmedim evladım en iyisini görsün diyor o yüzden fani dünya çokfazlada düşünmemek gerek sizleri seviyoruz:)

    YanıtlaSil
  2. bu duru da çokkkkk tatlıymış maşallahhhh...

    YanıtlaSil
  3. Haklısın Serapcım, kaç sene çocuk kalacaklar ki? Hemen büyüyorlar zaten...

    YanıtlaSil
  4. Adaşımız Duru da pek güzelmiş:) Allah nazarlardan korusun.........

    YanıtlaSil