1 Mart 2011 Salı

BENİM BENİM BENİM.!!!!!!!!!

Bu nedir ya? Herşey ''benim''!
Pazar günü misafirlerim vardı ve tabi çocukları. Naz ve Öykü bizim kızla yakın yaşta, Keremcik biraz daha büyük, abi o:) Ferdacığımın kızı Naz, gelirken kendi bebeğini de getirmiş. Ferda dediki ''kendi bebeğimizi getirdik biz, kavga falan çıkmasın diye dedi:) Ben de ''yok hayatım, bizim kız daha bilmiyor eşyasını benimsemeyi, vermemezlik yapmaz'' dememle, Zeynep bir hışımla fırlayıp Naz'ın bebeğini kaptı. Ben daha neler olduğunu anlayamadan Naz'ın elindeki diğer oyuncaklara da saldırıp ''menimm'' diye ağlamaya başladı! Ben çok utanıp ''Ferdacım, vallahi ilk kez böyle yapıyor, çok şaşkınım'' falan demeye çalıştım ama, Ferda güldü geçti:) Naz Zeynep Duru'dan 11 ay büyük olduğu için Ferda tecrübeli tabi. Bu yaşlarda hepsi yapıyor bunu dedi. Ben hala olayın şokunu yaşarken, Zeynep bu kez annesinin kucağındaki Naz'ı kıskanmaya başladı. İnsin diye ağlıyor. Diyorum ki; annecim, O Naz'ın annesi, gel ben de seni kucağıma alayım, yok! İllaki insin diyor:) Tabi bu arada Kerem bir köşede cool cool oturuyor..... Nasıl bir çekişme var kızlar arasında, görülmeye değerdi:) Ortaya çadırımızı getirdik de sular biraz duruldu. Zeynep biraz oyalandı, kafası dağıldı, paylaşmaya başladı oyuncaklarını. Tabi caillousuna yine kıyamadı, vermedi kimseye:) Ancak ilerleyen saatlerde Naz ve Zeynep Duru, çamaşır sepetinin birer ucundan tutmuş, güle oynaya bize getirdi. Hatta kızım, herkes giderken ağlayıp ''Naşş, Öytüü (Naz, Öykü) diye cama yapıştı:) Bir dahaki sefere birbirlerine alışmış olmanın rahatlığıyla, daha iyi anlaşacaklarını umut ediyorum:) 
Ben herşeyi sahiplenip ''menimmm, menimmm'' demesinin bu kadar erken olacağını hiç düşünmemiştim! Gafil avlandık:))))


(bebeği kaptırmak istemeyen Zeynep Duru, onu
umursamayıp bebeği çekiştiren Naz:)

3 yorum:

  1. ha ha ha kuzum benim ya asya da aynı şimdi benimde diyemiyor."meni""kıyamam ben onlara...

    YanıtlaSil
  2. Çok tatlı ya, bu yaşlar böyle bizimki de böyle yapmıyor dedik ve yuttuk, geçen gün bir arkadaş toplantısında ev sahibi çocuğun bisikletini vermem, benim diye tutturdu:)

    YanıtlaSil
  3. Demek bu modellerin hepsi aynı:) Bizimki yapmaz, öyle huyları yoktur demesem neyse, bir de beni yalancı çıkarttı yaaa:)

    YanıtlaSil