17 Nisan 2011 Pazar

SEVGİ

Herşeyin başı sağlık olduğu gibi, sağlıklı bir yaşamın hayat kaynağı da ''sevgi''dir bence. Hesapsızca, menfaatsiz, karşılık beklemeden verilen en değerli şey.
Zeynep Duru çok sevgi dolu bir çocuk. Tabiki daha nerdeyse bebek olmasının da etkisiyle, kimseden, hiçbirşeyden zarar geleceğini düşünmeden, sevgisini sonuna dek gösteriyor. Bunun sonucunda bir kedi elini tırmalayabiliyor, bir arkadaşı bu sevgi gösterisinden korkup, kendince bir savunmayla Zeynep'i ısırabiliyor. Ama benim kızım hiç vazgeçmiyor sevgisini göstermekten. Sarılarak, öperek, sıkıştırarak seviyor:) Ancak; asla ve asla kimseye zarar vermiyor. Umarım hayatı boyunca da sevgisini göstermekten çekinmez. Çünkü öyle insanlar var ki, kendi çocuğuna bile sevgisini gösteremiyor:(  Tabiki bu bir tercih değil, karakter....
Ben sevgimi çok dışa vururum. Dokunarak, sarılarak severim ve sık sık da kelimelerle ifade ederim. Kızıma günde yüzlerce kez ''ben seni çok seviyorum biliyor musun annecim'' diyorum. O da IHI (hıhı) diyor kafasını sallayarak:) Eşimle her telefon konuşmamızın sonunda, mutlaka ''seni çok seviyorum ben'' derim şımarıkça:)
Kızımın da şu an için benim gibi olmasına bayılıyorum. Umarım aklı ermeye başladığında da böyle davranmaya, sevgisini rahatlıkla ifade etmeye devam eder.
SENİ VE BABANI ÇOK SEVİYORUM CANIM KIZIM''

3 yorum:

  1. oy maşşallah kuzum benim allah içindeki bu insan sevgisini hiç soldurmasın hep güzel insanlarla güzel işler yapsın allah bütün çocukların karşısına iyi ve merhametli insanlar çıkarsın zarar verecekler uzak dursun...bende sizi seviyorum sevgi pıtırcıkları :)

    YanıtlaSil
  2. Maşallah Zeynep Duru'ya. Böyle devam eder annesi, sizden öyle görüyor. Çok tatlı kuzu, Allah nazarlardan saklasın:)

    YanıtlaSil
  3. Yorumlarınıza çok teşekkür ediyorum ve amiiinnn diyorum. Biz de sizi çok seviyoruz güzel Asya'mın güzel annesi:)))))

    YanıtlaSil