29 Ocak 2011 Cumartesi

HOŞGELDİK:)

Uzun süredir aklımdaydı ama, ancak fırsat bulabildim. Aslında ancak cesaret edebildim blog dünyasına katılmaya. Bir süre oyalanıp bir kenara atıp, unutmaktan korktum açıkçası. Gelip geçici bir heves olmasın, kızımın aklı erene, kendi yazana kadar, anılarını kaydedeceğim bir blog olsun istedim. Zamanı şimdiymiş. Hoşgeldik, Zeynep Duru'm ve ben...

10 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Beyefendi; madem beğenmediniz, kendinize göre birşey bulamadınız, neden bu kadar vakit ayırıp, uzun uzun yazdınız?:) Hem birşey bulamamanız çok normal, çünkü bu blog 2 gün önce oluşturuldu:) Bir durun, sataşmadan önce bir sakin olun, bekleyin bakalım ben neler yazacağım, neler paylaşacağım... Önyargı da bir yere kadar! Hem başlığı okumadınız sanırım, bu bir anne-bebek blogu. Kızımın maceraları, mama, kaka, gaz olayları size ne katacak çok merak ettim:) Bakın ben gayet saygılı bir biçimde SİZ diyorum, sizi de saygıya davet ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. Blogun hayırlı olsun arkadaşım :)nice güzel anılar yazmanı diliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Ferdacımmm, canımmmm, Naz'ımın güzel annesi, çok teşekkürler. Girdik bir yola bakalım:)

    YanıtlaSil
  5. Bir bebeğin maceraları MANTIKLA EZBERLE YADA KÜLTÜRLE alakalı değildir bence.Asıl ezber bozma bilmediklerini dahi unutturabilmektir eh! ZEYNEP DURUm da bunu başarmışsa gerisi boş laf boş yazıdır bu SEVİMLİ BLOG hayırlı olsun ablacım.Emin ol ZEYNEP büyüyünce çok güzel bir anı olacak (TUTKU)

    YanıtlaSil
  6. Yelizcim hoşbulduk. Öperim İlyas'ı ve seni...

    YanıtlaSil
  7. Tutku'mmmm, kızımın tek teyzesi, ablasının kuzusu, sen büyüdün de, yeğenini ve ablanı savunmaya mı başladın balböceğim? Yaşından büyük laflar edip, beni çok şaşırtarak, pankras denilen o şahısı susturabilmişsin! Aferin ve çok teşekkürler kuzummm........

    YanıtlaSil
  8. Ezgiciim, öncelikle hayırlı olsun canım arkadaşım..Tatlı Zeynep Duru<'yla maceralarınızı heyecanla bekliyorum canımcıım..ne iyi yapmışsın bu blogu oluşturarak..
    Bu arada pankras mıdır nedir, o tip insancıklar heryerde varlar, antisosyal kişilikler, kendisine karşı olan memnuniyetsizliğini başkasına yansıtarak bunu bastıranlar hep var biliyorsun, maalesef belediye bunları zehirleyemiyor ki etrafımızdan temizlensinler.. Naapalım artık, hayat bu..
    çok öpüyorum seni tatlım ve tekrar tebrik ediyorum..

    YanıtlaSil
  9. Şelalecim çok teşekkürler canım. Umarım güzel paylaşımlar olur..
    Diğer konuya gelince, adam yazdıklarından utanmış ve blogumun izleyicisi olmaktan vazgeçmiş:) Bütün yazdıklarına katılıyorum ve o kişi daha fazla arkadaşımın canını sıkmasın diye, şahısın yorumunu kaldırıyorum:)
    Biz de kızımla öpüyoruz, seni ve tatlı Tuna'mı...

    YanıtlaSil